Specialpædagogisk akutteam

Vikarbureau sosu

Er du fra kommune, institution eller lign.

BESTIL VIKAR

Er du jobsøgende?

BLIV VIKAR

Vi tilbyder en pålidelig og kvalitetsrig vikartjeneste til SOSU-fagfolk i hele Danmark. Med en stor database af potentielle kandidater og et dedikeret rekrutteringsteam, har vi evnen til at finde de mest egnede kandidater til enhver given opgave.

Vi forstår vigtigheden af ​​at have en vikar, der er i stand til at levere den bedste mulige pleje og opfylder de højeste standarder. Derfor stræber vi altid efter at tilbyde vikarer, der er kompetente og engagerede i deres arbejde.

Bestil SOSU vikar

Vi forstår vigtigheden af ​​at have en vikar, der er i stand til at levere den bedste mulige pleje og opfylder de højeste standarder. Derfor stræber vi altid efter at tilbyde vikarer, der er kompetente og engagerede i deres arbejde.

Vikarbureau SOSU, Specialpædagogisk akutteam
webbureau sosu - sp akutteam - elder care

Hvordan bliver jeg SOSU-vikar?

Først og fremmest skal du have de nødvendige kvalifikationer og certifikater. For at arbejde som SOSU-vikar skal du have en uddannelse som social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper.

Når du er blevet ansat som SOSU-vikar, vil du blive tilbudt vikaropgaver, der passer til dine kvalifikationer og erfaring. Det er vigtigt at være fleksibel og imødekommende over for arbejdsgiverens behov, da det kan føre til flere jobmuligheder i fremtiden.

Som SOSU-vikar vil du have mulighed for at arbejde på forskellige plejecentre, sygehuse og i hjemmeplejen. Det kan være en udfordrende, men også en givende karrierevej, hvor du kan hjælpe og støtte mennesker i deres hverdag.

Vi har skrevet et lille afsnit om krav og forberedelse ift. ansættelsesprocessen.
Læs mere om at blive vikar i hjemmeplejen her.

Vores erfaring inden for rekruttering af kvalificerede og erfarne SOSU assistenter

Vi er en ledende virksomhed inden for rekruttering af SOSU assistenter og vi ønsker at give dig en omfattende guide til at finde den bedste SOSU assistent til dit behov. Vores erfaring inden for rekruttering af kvalificerede og erfarne SOSU assistenter gør os til den perfekte partner i din søgen efter den rette kandidat. Vi har også stor viden om det sociale og medicinske felt og kan derfor vejlede dig i at finde den SOSU assistent, der passer bedst til din organisation.

SOSU assistentens opgaver omfatter at hjælpe patienter med personlig pleje, medicin og generelle daglige aktiviteter

SOSU assistenter spiller en afgørende rolle i sundheds- og socialsektoren, og deres arbejde er essentielt for mange patienters trivsel. Deres opgaver omfatter at hjælpe og støtte patienter med personlig hygiejne, medicinadministration og generelle daglige aktiviteter. Deres arbejde kræver en høj grad af empati og en evne til at arbejde godt under pres.

Hos vores virksomhed har vi et bredt netværk af kvalificerede SOSU assistenter, der kan dække alle dine behov. Vi tager ansvar for at finde den bedste kandidat til din organisation og sørger for, at de er kvalificerede og har de nødvendige færdigheder til at udføre opgaverne effektivt. Vi arbejder tæt sammen med dig for at sikre, at den SOSU assistent, vi ansætter, passer til din organisations værdier og kultur.

  Send en forespørgsel

  SEND EN BESKED

  Kontrolspørgsmål
  Hvad er 3+2?

  Job mulighed

  Har du kompetencen?
  Så har vi jobbet!

  Hos Specialpædagoisk akutteam mangler vi jævnligt nye medarbejdere indenfor specialområdet, og derfor tager vi glædeligt imod din henvendelse, for at finde et job der matcher dine behov.

  Aabenraa kommune
  Sønderborg
  Svendborg
  odense kommune
  region syddanmark
  Tønner kommune
  Ærø kommune
  Haderslev kommune