Råd og vejledning

Seksualvejleder

Pia Madsen

Pia Madsen

Seksualvejleder hos Specialpædagogisk akutteam

 

 • Rådgivning til personalegrupper
 • Hjælp til udarbejdelse af seksualpolitik
 • Individuel vejledning
 • Seksualitet og fysisk handicap

Om mig

Mor til 3 og uddannet seksualvejleder, pædagogisk assistent, Nadacertificeret. Diplom i motiverende samtale og kurser i sanseintegration, neuropædagogik og livshistorie som metode.

Seksualvejleder

Book en samtale med Pia Madsen

Hvordan taler vi som fagpersonale med borgere på institutioner og sociale botilbud om kærlighed, intimitet og seksualitet?

Få råd og vejledning i hvordan man takler situationer hvor borgerens seksualitet kommer til udtryk. Forebyggelse, opsporing og håndtering af seksuelle overgreb samt uhensigtsmæssig seksuel adfærd.

Et oplæg vil typisk vare 2-3 timer inkl. pauser. I oplægget kommer vi rundt om forskellige emner som, den naturlige seksuelle udvikling, seksualpolitik med forebyggelse og håndtering ved mistanke om overgreb. Hvornår er der tale om et overgreb? I åben dialog forsøger vi sammen at sikre, at man i hverdagen ikke kommer til at overskride beboernes ønsker, og at personalets grænser og normer respekteres.

Pia Madsen
Foredragsholder og seksualvejleder
Specialpædagogisk akutteam

  Uforpligtende forespørgsel

  Mark er uddannet socialpædagog i 2020 og har været hos Specialpædagogisk Akutteam siden kort efter han blev færdiguddannet. Mark har efterfølgende både modtaget interne kursus og uddannelser og har arbejdet i flere projektopgaver, her også som teamkoordinator. Mark har både haft opgaver i psykiatrien, arbejdet med tunge problematikker omkring autismespeker og i længere periode arbejdet med neuropædagogik i et konfliktfyldt projekt.

   

  Medarbejder"Jeg har gennem min tid hos Specialpædagogisk akutteam, kun haft gode og spændende arbejdsopgaver, god løn og så har jeg bare super gode og dygtige kollegaer.

  Jeg er virklig glad for at være en del af teamet og her kan jeg gøre en forskel"

  Socialpædagog - Mark Madsen

  Mark har taget Specialpædagogisk akutteams interne kursus i LA2. En metode der forebygger vold og trusler på botilbud og fremmer trivsel for både borgere og personale. Grundlæggende tager materialet udgangspunkt i borgeres indefra perspektiv hvor LA2 sætter fokus på hvordan borgeren oplever egen trivsel, ressourcer, belastninger og mestringsstrategier og igennem strukturerede samtaler heraf lære sit eget indefra perspektiv bedre at kende.

  Medarbejder"For mig var LA2 en ny og spændende måde at arbejde på, og så satte det fokus på at det er borgeren der er eksperten i deres liv, og ikke mig.

  Jeg har fået øjnene op for hvordan man med positiv tilgang kan møde borgerene på en ny måde"

  Socialpædagog - Mark Madsen

  Mark har gennemført specialpædagogisk akutteams interne masteruddannelse N.A.P - Neuropædagogik, Arousal og Psykiske Lidelser. Uddannelsens formål er at øge forståelsen for borgerne og deres adfærd. Samtidig giver N.A.P et detaljeret kendskab til en lang række diagnoser og tilgange, som er relevante indenfor det pædagogiske område.

  Medarbejder"N.A.P var super interesant og vi kom virklig godt rundt om tilgange og diagnoser hvilket  jeg efterfølgende har brugt i mit arbejde."

  Socialpædagog - Mark Madsen

  Bliv en del af vores rejsehold

   

  Har du lyst til at prøve kræfter med nye udfordringer og spændende opgaver, så bliv en del af Specialpædagogisk akutteam. Vores kunder ligger spredt ud over hele Danmark, og har du de rette kvalifikationer, er det måske også netop dig vi søger.

  Vores målgruppe er bred og til tider udfordrende, men du vil indgå i et team hvor vi har fokus på trivsel og tryghed samt personlig udvikling. Specialpædagogisk akutteam har til huse i Haderslev, Rødekro, Tønder, Sønderborg, Århus, Odense og Københavm hvor vi kører ud til vores kunder i hele landet. Du kan som medarbejder hos os forvente vagter både dag- aften- nat og weekender, 8, 10, 12 og døgn.

  Som team er vi alle forskellige, men det er netop det vi ser som en vores største ressourcer i et tværfagligt team. Mød nogle af de andre fra Specialpædagogisk akutteam her

  For at blive en del af teamet, forventer vi

  • At du har lyst til at prøve kræfter med nye og spændende opgaver
  • At du er fleksibel med arbejdstider, og kan træde til med kort varsel
  • At du er stabil og møder til tiden
  • At du har egen bil og kan møde varierende steder i landet
  • At du har min 2 års erfaring med socialt udsatte borgere.

  Som medarbejder søger vi følgende:

  • Socialpædagoger
  • Pædagogiske assistenter
  • Sygeplejersker
  • Social- og sundhedshjælpere
  • Social- og sundhedsassistenter
  • Pædagogmedhjælpere

  ledige stillinger

  Pt søger vi ikke nogen stillinger besatte, men vi har til tider rigtig travlt og er altid glade for uopfordrede ansøgninger. Når vi mangler personale starter vi med at kigge på de mange ansøgninger vi har fået. Så send gerne din nu!

  Husk når du laver en ansøgning

  • Beskriv lidt om dig selv
  • Vedhæft dit CV og gerne med et billede
  • Upload gerne dine referencer
  • Ansøgninger gemmes i 6 mdr.

  Vores tanker

  Når du søger en stilling hos os, vil det være med tanke om at blive en del af en fagbevist gruppe med borgere i centrum. Du vil også skulle indgå i en løbende kompetenceudvikling og være opsat på at være en del af et team med især fokus på trivsel og tryghed.Seksualvejleder, Specialpædagogisk akutteam

   

   

  Martin Nielsen
  Adm. Direktør

  Aabenraa kommune
  Sønderborg
  Svendborg
  odense kommune
  region syddanmark
  Tønner kommune
  Ærø kommune
  Haderslev kommune