Råd og vejledning

Kognitiv adfærdsterapi

Martin Nielsen

Martin Nielsen

Kognitiv adfærdsterapi hos Specialpædagogisk akutteam

 

 • Angst, depression, lavt selvværd
 • Stress, PTSD, mistrivsel
 • Unge og voksne

Om mig

Far til 3 og uddannet i kognitiv adfærdsterapi
Master uddannelse i N.A.P – Neuropædagogik, arousal og mennesker med psykiske vanskeligheder.

Kognitiv adfærdsterapi

Book en samtale med Martin Nielsen

Kognitiv terapi er ofte gavnligt for personer, der har relationelle problemer eller symptomer på angst, depression, lavt selvværd, stress og PTSD.

Online sessioner via zoom.

Online sessioner er for dig der enten bor længere væk eller ikke har mulighed for egen transport. 

Kognitiv adfærdsterapi er en terapiform, der tager udgangspunkt i, hvad vi mennesker tænker, opfatter og husker.

Hvordan foregår kognitiv adfærdsterapi?

I kognitiv terapi vil et hovedfokus for dig og mig være, at vi sammen forsøger at forstå og identificere de udfordringer, som netop du oplever. Kognitiv adfærdsterapi gør dig opmærksom på, hvordan selvkritiske og negative tanker påvirker dit liv. Du kan opnå en indsigt i, hvilke tanker og handlinger, der holder udfordringerne ved lige og en forståelse for, hvordan dine følelser kan ændre sig, når du tænker og handler anderledes. 

Neurostimulation

Neurostimulation (tDCS) er en træning du kan anvende hjemme med henblik på at optimere effekten af den eksisterende behandling. PlatoWork har gode resultater i forbindelse med behandling af depression.

PlatoWork kan hjemlånes ifm med eksisterende behandling

Kognitiv adfærdsterapi, Specialpædagogisk akutteam        Kognitiv adfærdsterapi, Specialpædagogisk akutteam

Martin Nielsen
Specialpædagogisk akutteam

  Send en forespørgsel

  SEND EN BESKED

  Kontrolspørgsmål
  Hvad er 3+2?

  Mark er uddannet socialpædagog i 2020 og har været hos Specialpædagogisk Akutteam siden kort efter han blev færdiguddannet. Mark har efterfølgende både modtaget interne kursus og uddannelser og har arbejdet i flere projektopgaver, her også som teamkoordinator. Mark har både haft opgaver i psykiatrien, arbejdet med tunge problematikker omkring autismespeker og i længere periode arbejdet med neuropædagogik i et konfliktfyldt projekt.

   

  Medarbejder"Jeg har gennem min tid hos Specialpædagogisk akutteam, kun haft gode og spændende arbejdsopgaver, god løn og så har jeg bare super gode og dygtige kollegaer.

  Jeg er virklig glad for at være en del af teamet og her kan jeg gøre en forskel"

  Socialpædagog - Mark Madsen

  Mark har taget Specialpædagogisk akutteams interne kursus i LA2. En metode der forebygger vold og trusler på botilbud og fremmer trivsel for både borgere og personale. Grundlæggende tager materialet udgangspunkt i borgeres indefra perspektiv hvor LA2 sætter fokus på hvordan borgeren oplever egen trivsel, ressourcer, belastninger og mestringsstrategier og igennem strukturerede samtaler heraf lære sit eget indefra perspektiv bedre at kende.

  Medarbejder"For mig var LA2 en ny og spændende måde at arbejde på, og så satte det fokus på at det er borgeren der er eksperten i deres liv, og ikke mig.

  Jeg har fået øjnene op for hvordan man med positiv tilgang kan møde borgerene på en ny måde"

  Socialpædagog - Mark Madsen

  Mark har gennemført specialpædagogisk akutteams interne masteruddannelse N.A.P - Neuropædagogik, Arousal og Psykiske Lidelser. Uddannelsens formål er at øge forståelsen for borgerne og deres adfærd. Samtidig giver N.A.P et detaljeret kendskab til en lang række diagnoser og tilgange, som er relevante indenfor det pædagogiske område.

  Medarbejder"N.A.P var super interesant og vi kom virklig godt rundt om tilgange og diagnoser hvilket  jeg efterfølgende har brugt i mit arbejde."

  Socialpædagog - Mark Madsen

  Bliv en del af vores rejsehold

   

  Har du lyst til at prøve kræfter med nye udfordringer og spændende opgaver, så bliv en del af Specialpædagogisk akutteam. Vores kunder ligger spredt ud over hele Danmark, og har du de rette kvalifikationer, er det måske også netop dig vi søger.

  Vores målgruppe er bred og til tider udfordrende, men du vil indgå i et team hvor vi har fokus på trivsel og tryghed samt personlig udvikling. Specialpædagogisk akutteam har til huse i Haderslev, Rødekro, Tønder, Sønderborg, Århus, Odense og Københavm hvor vi kører ud til vores kunder i hele landet. Du kan som medarbejder hos os forvente vagter både dag- aften- nat og weekender, 8, 10, 12 og døgn.

  Som team er vi alle forskellige, men det er netop det vi ser som en vores største ressourcer i et tværfagligt team. Mød nogle af de andre fra Specialpædagogisk akutteam her

  For at blive en del af teamet, forventer vi

  • At du har lyst til at prøve kræfter med nye og spændende opgaver
  • At du er fleksibel med arbejdstider, og kan træde til med kort varsel
  • At du er stabil og møder til tiden
  • At du har egen bil og kan møde varierende steder i landet
  • At du har min 2 års erfaring med socialt udsatte borgere.

  Som medarbejder søger vi følgende:

  • Socialpædagoger
  • Pædagogiske assistenter
  • Sygeplejersker
  • Social- og sundhedshjælpere
  • Social- og sundhedsassistenter
  • Pædagogmedhjælpere

  ledige stillinger

  Pt søger vi ikke nogen stillinger besatte, men vi har til tider rigtig travlt og er altid glade for uopfordrede ansøgninger. Når vi mangler personale starter vi med at kigge på de mange ansøgninger vi har fået. Så send gerne din nu!

  Husk når du laver en ansøgning

  • Beskriv lidt om dig selv
  • Vedhæft dit CV og gerne med et billede
  • Upload gerne dine referencer
  • Ansøgninger gemmes i 6 mdr.

  Vores tanker

  Når du søger en stilling hos os, vil det være med tanke om at blive en del af en fagbevist gruppe med borgere i centrum. Du vil også skulle indgå i en løbende kompetenceudvikling og være opsat på at være en del af et team med især fokus på trivsel og tryghed.Kognitiv adfærdsterapi, Specialpædagogisk akutteam

   

   

  Martin Nielsen
  Adm. Direktør

  Aabenraa kommune
  Sønderborg
  Svendborg
  odense kommune
  region syddanmark
  Tønner kommune
  Ærø kommune
  Haderslev kommune