• Hverdage 08:00 - 17:00, Weekend og helligdage 10:00 - 14:00
  • Telefon +45 71 99 80 33

Bestil en vikar

Bestil en vikar eller bestil vores akutteam.

Ring 71 99 80 33

Bestil en vikar – Vi løfter både små og store opgaver indenfor specialområdet.

Hos specialpædagogisk akutteam kan i bestille én eller flere fra teamet som vikar til dækning ved eksempelvis sygdom, barsel eller ved ekstra ordinær travlhed.

Her er ingen opgaver få små. Vi kommer gerne ud ved mindre akutte vagter hvor der er mangel på hænder. Vi kører ud i hele Syd og Sønderjylland og har haft mange opgaver i både Sønderborg, Aabenraa, Haderslev og fyn.

Seneste opgave – Sønderborg Kommune: se anmeldelsen her

.

Akutteam

Vi kan også bestilles til enkeltmandsprojekter hvor der er brug for hurtig miljøskift eller hvor der er mistrivsel i eksisterende tilbud. Vores akutteam kan indenfor 24 timer rykke ud og være behjælpelig med at etablere et fast eller et midlertidig enkeltmandsprojekt.

Vores akutteam kan varetage opgaver efter servicelovens § 4 stk. 4 for kommuner, institutioner og bosteder i forbindelse med akut anbringelse eller miljøskift.

Her kan vi enten varetage opgaver selvstændigt i op til 2 x 3 uger i egne rammer, varetage opgaver helt eller delvis i samarbejde med gældende botilbud. Vi arbejder altid som udgangspunkt ud fra et anerkendende og narrativt perspektiv og med mål for de bedst mulige livsvilkår. I samarbejde med kommune eller bosted kan vi varetage opgaven omkring handleplaner, medicinhåndtering, sygeplejefagligudredning og statusrapportering.

.

Seneste opgave – Frørupskolen Helsehjemmet:

“Vi har i en akut situation, i samarbejde med anbringende kommune, anvendt Specialpædagogisk Akutteam i en rømningssag. Specialpædagogisk Akutteam lykkedes både i alt det praktiske og alt det relationelle i opgaven, med stor ros fra os og anbringende kommune”

Allan Højer Hansen
Forstander Frørupskolen Helsehjemmet

.

Specialpædagogisk akutteam består af:
Socialpædagoger
Pædagogisk assistenter
Social og sundhedshjælpere
Social og sundhedsassistenter
Pædagogmedhjælpere

Ønsker du mere information kontaktes vi på
tlf. 71 99 80 33 eller info@spakutteam.dk

Vi har blandt andet samarbejde med:

Region Syddanmark – Aabenraa Kommune – Sønderborg Kommune  mfl.